Roparu Rozen is een familiebedrijf en de directie bestaat uit drie broers (Rob, Patrick en Ruud). De eerste 2 initialen van de namen van de broers vormen samen het woord ‘Roparu’, zodoende de naam ‘Roparu Rozen’.
Rob is verantwoordelijk voor de kwekerij en bewaakt de kwaliteit, de teelt, de leveringen en alle zaken die in de productie van belang zijn. Ruud is ondersteunend in de uitvoering en let op de processen binnen het gehele bedrijf.
Patrick is financieel / administratief verantwoordelijk, regelt alle licenties en is daarnaast extern projectleider voor onder andere (subsidie)projecten in de glastuinbouw.

Wat maakt ons bijzonder:
We zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring en thans de 3e generatie in het kweken van rozen op een kwalitatief hoogwaardig niveau. We hebben een frisse kijk op ondernemen waarbij we gezamenlijk met onze klanten gewin willen realiseren. Door de goede contacten met vele winners beschikken we over een zeer ruim sortiment dat constant vernieuwend is. Medio 2009 is er een ruime geconditioneerde loods gerealiseerd, waardoor Roparu Rozen nog beter in staat is de rozen geconditioneerd op te slaan en te verwerken.